Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brankár Senecký odchádza z Ružomberka, odstavili ho zranenia

Futbalový brankár Štefan Senecký už nebude pokračovať v MFK Ružomberok. Pôsobenie 35-ročného skúseného gólmana sa pod Čebraťom skončilo po necelom roku.

19.12.2015 11:14
ŠŠtefan Senecký Foto: ,
ŠŠtefan Senecký.
debata

Seneckého, ktorý prišiel do Ružomberka v januári 2015, v uplynulom období sužovali zranenia a veľa toho neodchytal. MFK sa s ním dohodol na predčasnom ukončení zmluvy, ktorá mala platiť ešte pre zvyšok aktuálnej sezóny. Informuje o tom sobotňajšie vydanie denníka Šport.

„Žiaľ, Štefan mal u nás smolu na zranenia. Jarné i letné ho odstavilo na dlhší čas. Namiesto neho sme angažovali na začiatku jesene Tofiloského a v kádri máme aj Šavola a Macíka. Senecký by u nás nemal pozíciu jednotky, preto sme sa dohodli na predčasnom ukončení kontraktu posledným dňom roka,“ vysvetlil pre Šport športový riaditeľ ružomberského klubu Dušan Tittel.

Senecký v ružomberskom drese neodchytal vinou zdravotných problémov ani jeden celý ligový duel. „Momentálne sa cítim výborne, noha je v poriadku,“ poznamenal bývalý reprezentant SR, ktorý má za sebou aj legionárske angažmány v Turecku a Česku.

debata chyba
Viac na túto tému: #MFK Ružomberok #Štefan Senecký
Načítavajú sa športové výsledky...