Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zreľák: Povedali sme si, že ideme dobehnúť Trenčín

Adam Zreľák svojím tretím ligovým gólom v aktuálnej sezóne rozhodol šláger 14. kola na bratislavských Pasienkoch. Slovan zdolal DAC Dunajská Streda 1:0.

25.10.2015 18:15
Adam Zreľák Foto: ,
Adam Zreľák.
debata

Kľúčový moment zápasu sa odohral už v 14. minúte, keď sa v strede obrany ocitli dvaja nekrytí bratislavskí hráči, Zreľák využil ideálnu Podaného prihrávku a zblízka prekonal Tujvela.

„Videl som, že lopta letí cez šestnástku dosť vysoko, nabehol som si na ňu a pekne mi sadla na nohu, som rád, že som situáciu zvládol. Mal som ešte jednu šancu, lopta smerovala do bránky, ale trafil som súperovho hráča, ktorý stál pred čiarou. Dôležité je, že sme nakoniec vyhrali,“ skonštatoval jediný úspešný zakončovateľ v zápase.

Zreľák mal za sebou úspešný týždeň. Už v jeho strede výrazne prispel k postupu belasých v Slovenskom pohári – Slovnaft Cupe, keď v Nitre strelil dva góly. „Tri góly v týždni je dobrá bilancia, s tým som spokojný,“ vravel.

„Som rád, že po dlhšej gólovej odmlke som sa opäť strelecky výraznejšie presadil. Dúfam, že to takto bude pokračovať a pomôžem mužstvu k ďalším víťazstvám.“ Zdôraznil, že to bolo náročné stretnutie. „V prvom polčase sme jasne dominovali, v druhom to bolo horšie, neviem, či nám chybali sily, ale hrali sme tretí ťažký zápas za týždeň, možno sa to prejavilo.“

Slovan vyhral piaty zápas za sebou a v treťom neinkasoval gól. „Všetci sme si povedali, že ideme Trenčín dobehnúť. Takže nič iné nám neostáva, len víťaziť. Zomkli sme sa, dúfam, že víťaznú seriu udržíme čo najdlhšie,“ komentoval posledné výsledky Zreľák.

Vyjadril sa aj ku kulise. Zápas sledovalo len niečo viac ako 1500 divákov a prevahu v hľadisku mali súperovi fanúšikovia, bolo ich viac počuť. „Som rád aj za tých našich priaznivcov, ktorí prišli a podporili nás. Hrali sme doma a je dôležité, že sme vyhrali a potešili ich víťazstvom. Rátali sme s tým, že súpera prídu povzbudiť ich priaznivci, ktorí chodia aj na iné štadióny.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Adam Zreľák
Načítavajú sa športové výsledky...