Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ako dlho sa nedotknú žiletiek? Myjavčania sa oholia až po víťazstve

Futbalisti Spartaka Myjava svojsky zareagovali na skutočnosť, že sa im ešte v jarnej časti Fortuna ligy nepodarilo zvíťaziť.

25.03.2015 16:16
Štefan Pekár Foto: ,
Útočník Myjavy Štefan Pekár.
debata

Dohodli sa, že sa neoholia dovtedy, kým nezískajú v zápase všetky tri body. Myjavčania na jar zohrali všetky štyri doterajšie zápasy na ihriskách súperov a vydolovali z nich jediný bod za remízu v Senici (1:1). Najbližší pokus budú mať „kopaničiari“ v sobotu 4. apríla v Brezne proti Podbrezovej. Najbližší víkend je v najvyššej súťaži „reprezentačná“ prestávka.

„Kedysi sme nosievali plienky, no keď už moja dcérka vyrástla, tak to nezaberalo. A tak Peky (Štefan Pekár – pozn.) povedal – skúsme sa neholiť. Bude to zaujímavé, pretože máme v kabíne rôzne typy. Niektorí zarastajú veľa, iní zasa menej, takže to bude pestrá škála brád. Keďže je reprezentačná pauza, natiahne sa to o ďalší týždeň až do zápasu s Podbrezovou. Budeme možno vyzerať ako hokejisti v play-off. Ale prečo neurobiť aj takúto vec a budeme mať ešte motiváciu navyše,“ cituje brankára Myjavčanov Petra Solničku klubový server spartakmyjava.sk.

Solnička k pestovaniu brád zároveň dodal, že nie všetci majú pre tento druh rituálu pochopenie. „Mne osobne manželka za to nadáva, takže z mojej strany, a myslím si, že nielen z mojej, budeme robiť všetko pre to, aby sme v Brezne vyhrali. Potom sa budeme môcť oholiť a ženy budú spokojné.“

Hráčom Spartaka Myjava patrí po 23. kole Fortuna ligy v tabuľke 6. priečka so ziskom 30 bodov a skóre 25:32.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Myjava