Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan rozdáva vstupenky, len aby dotiahol divákov na zápas proti Trnave

Po minulotýždňovej akcii 1+1 v zápase proti lídrovi klasifikácie najvyššej súťaže MŠK Žilina (0:2) sa vo futbalovom klube ŠK Slovan Bratislava rozhodli pokračovať v "lístkovej akcii" aj na prestížny a divácky atraktívny zápas na Pasienkoch proti Spartaku Trnava.

05.03.2015 14:06
slovan, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia bratislavského Slovana.
debata

V rámci blížiacej sa dohrávky 14. kola Fortuna ligy získa každý fanúšik k platnej vstupenke a permanentke dve vstupenky zadarmo. Súboj „belasých“ proti „andelom“ sa uskutoční v utorok 10. marca o 17.30 h.

Pre „permanentkárov“ vyčlenia pokladnicu č.1 zo strany od OC Polus, v ktorej pri preukázaní permanentnej vstupenky získa záujemca 2 vstupenky zadarmo. Vstupenky vydané k permanentke budú rovnakej kategórie. Túto možnosť môžu permanentkári uplatniť iba v deň zápasu od 15.30 h do 18.15 h.

V pokladniciach č. 2, 3 a 4 zo strany od OC Polus bude štandardný predaj vstupeniek, pričom rovnako ku každej zakúpenej vstupenke získa adept automaticky dva lístky zadarmo rovnakej kategórie. Vstup od Kauflandu bude kvôli hosťom z Trnavy pre verejnosť a predaj vstupeniek uzavretý.

Návštevníci, ktorí dosiahli dôchodcovský vek a ZŤP, majú rovnako možnosť získať druhú vstupenku zadarmo, ale iba v deň zápasu v pokladniciach štadióna od 15.30 h do 18.30 h. Akcia sa nevzťahuje iba na detské permanentky.

Ceny vstupeniek sa v porovnaní s jesennou časťou nezmenili. Tzv. business vstupenku je možné zakúpiť za sumu 35 eur, na hlavnú tribúnu je cena lístka 7 eur a na pozdĺžnu 4 eurá. Vstupenky si môžu záujemcovia zakúpiť už dnes v predpredaji priamo v predajných miestach siete Ticketportal.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #Fortuna liga