Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zmeny budú a dôjde aj k odchodom, avizuje Tittel

Nevydarená jeseň futbalistov Slovana Bratislava v najvyššej domácej súťaži aj Európskej lige sa určite odzrkadlí v kabíne počas zimnej prestávky.

25.11.2014 14:44
Petr Kašpar, Dušan Tittel Foto: ,
Dušan Tittel (v strede).
debata

„K zmenám určite dôjde. Hráči majú ešte šesť zápasov, aby zabojovali o miesta a ukázali, s kým môžeme ďalej počítať. Tým, ktorým sa to nepodarí, budeme musieť poďakovať za to, čo pre Slovan odviedli, a rozlúčiť sa s nimi. S trénerom Chovancom pracujeme na utvorení jednotnej predstavy, ako by mal Slovan hrať a s ktorými futbalistami a akými typmi to možno dosiahnuť. Obmena bude postupná, ale určite dôjde k odchodom niektorých hráčov,“ avizoval v rozhovore na klubovom webe nový generálny riaditeľ „belasých“ Dušan Tittel.

Úradujúci slovenský šampión v rámci Fortuna ligy 2014/2015 nebodoval v presnej polovici z doterajších 16 vystúpení, čakajú naň ešte dve dohrávky. V tabuľke mu patrí 6. priečka so ziskom 22 bodov a skóre 21:26. V Európskej lige nezískal v štyroch vystúpeniach ani bod a má hrozivé skóre 0:14. „Slovan bude mať vždy maximálne ambície. Všetci ho chceme vidieť čo najvyššie, nie však za cenu upustenia od dlhodobej stratégie. Radšej nech skončíme o bod druhí, ale s kádrom, ktorý bude mať šancu dosiahnuť v Európe viac ako doteraz. V minulej sezóne sme mali 12-bodový náskok a vidíme, aký je rozdiel medzi Slovanom a európskym futbalom. Prioritne chceme budovať perspektívny tím, čo nám však nebráni vyhrávať. Sám som vždy chcel zvíťaziť, či to bol priateľský, pohárový alebo ligový zápas a v tom sa nikdy nezmením,“ doplnil Dušan Tittel.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Dušan Tittel