Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan možno už v piatok s Vittekom, chce hrať v Tiraspoli

Futbalový rekonvalescent Róbert Vittek možno zasiahne do piatkového predohrávaného stretnutia 4. kola najvyššej domácej súťaže proti Ružomberku (18.30).

01.08.2014 14:25
Róbert Vittek Foto: ,
Róbert Vittek.
debata

Útočník bratislavského Slovana podľa informácií denníka Plus jeden deň naplno zarezáva po operácii kolena.

„Uvidím, ako na tom budem po predzápasovom tréningu. Na záťaž totiž koleno stále ešte reaguje, ale to sa dalo čakať, keďže som takmer dva mesiace nič nerobil a nezaťažoval som ho. Už je to šiesty týždeň od operácie a všetko je zatiaľ tak, ako má byť,“ uviedol 32-ročný kanonier „belasých“, ktorý sa podľa vlastných slov cíti trochu dobitý.

Vittek trénoval zväčša individuálne, keďže mužstvo malo v Lige majstrov nabitý program. Tímu by skúsený zakončovateľ chcel pomôcť v odvetnom stretnutí 3. predkola na trávniku moldavského tímu Šeriff Tiraspoľ. Slovan v prvom zápase zvíťazil na Pasienkoch 2:1. „Myslím si, že máme všetko dobre rozohrané, ale čaká na nás ešte veľmi náročná odveta. Veľmi rád by som chcel hrať a zabojovať o postup. Bolo by to naozaj super, keby sa nám to podarilo a ja by som tentoraz už bol na trávniku a nie iba na tribúne,“ dodal Róbert Vittek.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Robert Vittek