Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

So Žilinou treba rátať. Má najlepší štart

Na hodnotenia je ešte skoro, lebo najvyššia súťaž sa len rozbieha, ale zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že so žilinskými futbalistami treba opäť rátať.

21.07.2014 15:58
MŠK Žilina Foto: ,
Hráči MŠK Žilina po góle do siete Košíc.
debata

MŠK nezvládol minulý ročník, skončil až na deviatom mieste, no štart do tohto má zatiaľ najlepší zo všetkých tímov. Hoci majú mužstvá za sebou len dve kolá, je už jediným tímom, ktorý má plný počet bodov.

K Žilinčanom by sa ešte mohol pridať Slovan či Trenčín, ktorých vzájomný zápas v uplynulom kole odložili, ale už teraz je isté, že minimálne jeden z nich si nejakú stratu pripíše. A v prípade remízy obaja…

Žilinčania po výhre v Ružomberku (1:0) v nedeľu večer po solídnom výkone rozstrieľali pohárové Košice (4:1) a usadili sa na čele tabuľky. „Podali sme dobrý výkon, vyhrali sme, hoci stál proti nám dobrý súper. V prvej časti to nebolo jednoduché, ale po prestávke sme zápas ovládli a mali sme okrem gólov aj niekoľko ďalších šancí. Teší nás výsledok i to, že diváci videli štyri góly,“ hodnotil žilinský tréner Adrián Guľa.

S takou ľahkosťou MŠK vyhrával v minulom ročníku zápasy len výnimočne. Bude takto pokračovať aj naďalej? „Dôležité je, či budú chalani ďalej tvrdo pracovať. Podľa toho budeme aj výkonnostne napredovať. Očakávam od nich naďalej snahu a entuziazmus a potom pridáme aj dobré výkony,“ dodal Guľa.

Dôležité je, že s jeho názorom sa stotožňujú aj hráči. „Chcem hrať jednoducho, rýchlo a byť sústredený počas celého stretnutia. Všetci si uvedomujeme, že ak budeme trénovať naplno a dáme futbalu sto percent, tak góly musia prísť,“ vyhlásil na klubovej stránke chorvátsky legionár Matej Jelić, ktorý otvoril v súboji s Košicami skóre už v 14. minúte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Fortuna liga