Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Do Trnavy prichádza brankárska legenda Kralj

Posilou slovenského futbalového mužstva FC Spartak Trnava sa stal brankár Ivica Kralj. Informuje o tom oficiálna internetová stránka účastníka najvyššej dlhodobej domácej súťaže Corgoň ligy. Skúsený 35-ročný rodák z Tivatu v súčasnej Čiernej Hore dovedna 41-krát reprezentoval bývalú Juhosláviu.

12.07.2008 11:16
Ivica Kralj Foto:
Legendárny brankár Ivica Kralj.
debata

Kralj štartoval aj na majstrovstvách sveta 1998 vo Francúzsku. V mi­nulosti pôsobil na klubovej scéne napríklad v FC Porto, PSV Eindhoven, Partizane Belehrad a naposledy v FC Rostov na Done.

Ďalšou posilou Spartaka sa definitívne stal 30-ročný český ofenzívny stredopoliar Pavel Devátý, ktorý si v uplynulej sezóne obliekal dres MŠK Žilina. V uplynulých dňoch podstúpil lekársky zákrok vo Švajčiarsku, po ktorom s ním červeno-čierni uzavreli zmluvu.

Szabó ide na polročné hosťovanie do Artmedie

Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Otto Szabó odchádza z ŠK Slovan Bratislava na polročné hosťovanie do konkurenčného corgoňligového klubu FC Artmedia Petržalka.

„Čvirikovi sa u nás skončila platnosť zmluvy a nedohodli sme sa s ním na pokračovaní spolupráce. Uvažovali sme preto o náhrade na ľavý kraj obrany. Voľba padla na Otta Szabóa. Funkcionárom Slovana ďakujeme za ústretovosť,“ povedal pre denník Šport generálny manažér Artmedie Petr Kašpar.

Dvadsaťsedemročný Szabó bol promptne dopísaný na medzinárodnú pohárovú súpisku, takže môže Artmediu posilniť už v utorňajšom úvodnom zápase 1. predkola Ligy majstrov 2008/2009 na pôde maltského FC Valletta.

debata chyba