Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Môj likvidačný faul na Haraslína? Možno mu to pomohlo. Vavra chce veľkoklub, no Slovák sníva o Premier League

Dobré výkony v Lige majstrov a komplimenty od Pepa Guardiolu, ale aj nešetrný zákrok na reprezentačného kolegu Lukáša Haraslína v prípravnom zápase. Slovenský obranca Denis Vavro sa vyjadril k nepríjemným témam, no aj k tomu, kde by mohla jeho kariéra pokračovať po EURO 2024.

12.03.2024 07:58 , aktualizované: 08:13
Denis Vavro Foto:
Denis Vavro počas zápasu proti Manchestru City.
debata (2)

Obranca Kodane spôsobil rozruch svojim nešetrným zákrokom na oporu Sparty Praha a krajana Lukáša Haraslna, ktorého v januárovom zápase fauloval zozadu a dostal červenú kartu.

Podľa Vavra v tom nebol žiadny úmysel, ide o jeho štýl hry. Obaja slovenskí reprezentanti si už vec vysvetlili. "Možno to tak vyzeralo, ale nechcel som ho zraniť. Tak hrám, snažím sa ísť v každom zápase naplno.

Skrátka to vyšlo na Lukáša, ak by to bol niekto iný, urobil by som to na iného hráča. Nechcem o tom hovoriť, lebo ľudia aj tak pôjdu proti mne, ako stále v poslednej dobe. My sme si to vysvetlili a je to za nami," povedal Vavro v podcaste Spoza piva.

"Možno mu to aj pomohlo, že mu niekto prebehol po nohách a trochu som ho nakopol. Stalo sa, on je zdravý a dáva góly.

Proti Galatasarayu ho faulovali na červenú kartu a nikto o tom nepíše. Ale keď to urobil Vavro, treba to dať do všetkých médií," dodal 27-ročný rodák z Partizánskeho.

Aj keď záujem o Slovákove služby v zime bol, klub by ho neuvoľnil a sám Vavro pre blížiacimi sa ME 2024 nechcel riskovať zmenu.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Veľká pocta pre Lobotku, tréner Xavi ukázal na Slováka: Chcel by som ho vidieť v Barcelone

"Klub by ma v zime aj tak nepustil. To bolo prvé, čo povedali agentovi. Boli tam nejakí záujemcovia, no nechcel som pred šampionátom nič meniť.

Chcem sa pripravovať v klube, kde to poznám. Veria mi a cítim sa tu dobre," priznal a spomenul aj konkrétneho záujemcu z Turecka.

„Môžem povedať, že záujem je v Besiktase Istanbul. Turecká liga je super, no chcel by som ísť do najlepšej ligy sveta a ukázať že na ňu mám.“

59. Denis Vavro a Šárka Peková Čítajte viac Nedávno intenzívny vzťah, teraz už nič. Slovenský reprezentant sa rozišiel s touto krásnou českou influencerkou

Tou je podľa neho anglická Premier League. „Chcel by som vyskúšať PL alebo Bundesligu, ale anglická liga ma láka viac. Je to viac môj štýl.“

Možnú zmenu dresu však nateraz ponecháva otvorenú. "Bude záležať na Kodani. Mám tu zmluvu ešte na dva roky a oni by ma chceli udržať.

Je to na nich a agentovi. Aj mne sa to musí vyplatiť, čo sa futbalovej či životnej stránky veci týka," doplnil nekompromisný stopér.

Priateľka Denisa Vavra Šárka Peková Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Slovenský futbalový reprezentant Denis Vavro s...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #prestup #Premier League #Lazio Rím #Lukáš Haraslín #denis vavro