Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík po postupe zo skupiny: Cieľ sme splnili

Jedným zo štyroch tímov, ktoré si vo štvrtok zabezpečili vo futbalovej Európskej lige 2015/2016 postup do jarného šestnásťfinále, je aj taliansky SSC Neapol.

06.11.2015 12:01
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata

„Partenopei“ si v dueli základnej D-skupiny poradili s dánskym FC Midtjylland vysoko 5:0, doteraz nestratili ani bod pri excelentnom skóre 16:1.

Slovenský kapitán SSC Marek Hamšík nastúpil tradične v základnej zostave trénera Maurizia Sarriho. Na trávniku pobudol do 53. min, keď už na ukazovateli skóre svietil priebežný stav 3:0. „Od prvej minúty sme išli za naším cieľom – získať tri body. Sme šťastní, že sme vyhrali. Pred sezónou sme si povedali, že v Európskej lige chceme ísť čo najďalej. Prvú prekážku sme zdolali, v predstihu sme si zabezpečili postup do vyraďovacej fáze súťaže,“ vyhlásil prostredníctvom svojej oficiálnej stránky Marek Hamšík.

Neapol sa v ostatnej sezóne EL prebojoval do semifinále, kde stroskotal na ukrajinskom Dnipre Dnipropetrovsk. Dvadsaťosemročný Hamšík verí, že Neapolčania to v tomto roku dotiahnu až do finále. „Áno, chceme sa o to pokúsiť po tom, ako sme vo finále chýbali v minulej sezóne,“ cituje Hamšíkove slová web football-italia.net.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #SSC Neapol
Načítavajú sa športové výsledky...