Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Albánci obvinili Dudu zo simulovania: Tváril sa, akoby naňho spadla bomba

Predstavitelia albánskeho futbalového klubu FK Kukësi obvinili slovenského reprezentanta v službách poľskej Legie Varšava Ondreja Dudu zo simulovania.

03.08.2015 19:36
Ondrej Duda Foto:
Ondrej Duda po zásahu ostrým predmetom.
debata (12)

Oficiálne konto FK Kukësi na Facebooku zverejnilo fotografie Ondreja Dudu, pod ktorými bolo uvedené: „Toto je jeden z hráčov Legie Duda, ktorého údajne zasiahli fanúšikovia. Na prvom obrázku sa odohráva dráma, akoby mu spadla na hlavu bomba. Na druhej snímke môžete vidieť, akoby sa nič nestalo a neexistuje žiadna stopa. Po úspešne skončenej misii si ešte urobil selfie. Je vidieť, že na 100 % simuloval.“

Ako je známe, minulý štvrtok počas prvého zápasu 3. predkola Európskej ligy na pôde albánskeho mužstva FK Kukësi trafil Dudu predmet z tribúny od domácich priaznivcov. Hráči poľského tímu oslavovali v 51. min v Tirane svoj druhý gól, keď fanúšikovia domácich začali hádzať na ihrisko kamene a sklo.

Jeden z ostrých predmetov trafil do hlavy Ondreja Dudu. Sninského rodáka odniesli z ihriska a záchranári chceli zavolať aj sanitku. Dvadsaťročný ofenzívny hráč sa nechal ošetriť a s obväzom na hlave chcel pokračovať v hre.

Hlavný arbiter po výtržnostiach fanúšikov albánskeho mužstva najskôr prerušil zápas za stavu 2:1 pre Legiu a konzultoval situáciu s hráčmi i trénermi. Oba tímy sa odobrali do šatní. Rozhodca Stephan Klossner zo Švajčiarska po rozhovore s delegátom UEFA predčasne ukončil stretnutie, ktoré bude mať dohru za zeleným stolom. Legia pravdepodobne vyhrá kontumačne, UEFA rozhodne v pondelok.

12 debata chyba
Viac na túto tému: #legia varšava #Ondrej Duda