Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bol to iba slabý odvar proti tomu, čoho sme schopní, ľutovali belasí

Futbalisti Slovana Bratislava neuspeli ani vo svojom poslednom domácom vystúpení v Európskej lige. Prehra ich mrzí o to viac, že po zápase v nich zostal pocit premárnenej šance.

27.11.2014 22:44
Seydouba Soumah Foto: ,
Útočník Slovana Seydouba Soumah sa teší z gólu.
debata (5)

Podľa belasých bol švajčiarsky tím Young Boys Bern na Pasienkoch hrateľným súperom a okrem prvého streleného gólu v súťaži si mali pripísať aj body do tabuľky.

"Podali sme podstatne lepší výkon ako v prvom vzájomnom meraní síl, ale na body to ani dnes nestačilo. Gól ma síce teší, ale ako kolektív sme neuspeli, a preto nie je žiadny dôvod na radosť,“ povedal po stretnutí autor prvého gólu Slovana v základnej skupine pohárovej súťaže Seydouba Soumah.

O najvydarenejšom stretnutí opatrne hovoril obranca Erik Čikoš. "Možno, že to bol náš najlepší výkon, ale proti tomu, čoho sme schopní, to bol iba odvar. Dostali sme tri góly, nie je sa teda čím chváiť,“ poznamenal.

Podľa 26-ročného obrancu bol Bern zdolateľný. "Dalo sa s nimi hrať, sú silní predovšetkým doma na umelej tráve, na ihriskách súperov dostávajú po tri góly. Ak by sme nehrali s takým kŕčom, mohli sme zvíťaziť,“ dodal.

Sklamaný bol aj Erik Grendel. „Výsledok neodráža dianie na ihrisku. Mali sme šance, zlyhali sme však pri zakončení. Rozhodol gól na 1:3, potom sa už len dohrávalo,“ priznal.

Slovan ešte čaká vo štvrtok 11. decembra zápas v Neapole. "Poučíme sa z chýb ktoré sme urobili a budeme ešte silnejší,“ verí Soumah.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Seydouba Soumah #Erik Čikoš