Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Darčeky od Slovana berieme, žartoval tréner Bernu

Tréner Young Boys Bern Uli Forte bol pred večerným tréningom na Pasienkoch v dobrej nálade.

26.11.2014 18:36
Slovan, Young Boys Foto: ,
Radosť hráčov Bernu po treťom góle do siete belasých z ich prvého vzájomného duelu.
debata

Zdôraznil, že čaká náročný zápas, v ktorom Slovan jeho tímu nič nedaruje. „Ale ak by chcel, darčeky berieme,“ smial sa.

Podľa neho by bolo chybou, keby sa jeho mužstvo sústreďovalo na to, že dnešnému súperovi sa momentálne nedarí. „Nemyslím si, že to bude pre nás prechádzka. Slovan vymenil trénera a odvtedy raz vyhrá, inokedy nie, jeho výkonnosť je nevyrovnaná, preto sa musíme na zápas dobre pripraviť. Keď podáme výkon na úrovni našich možností, môžeme vyhrať, ale nebude to jednoduché,“ pokračoval.

Upozornil tiež na to, že súčasné bezbodové a bezgólové postavenie Slovana v I-skupine nie je pre jeho mužstvo smerodajné.

„Situácia je jasná. Slovan zatiaľ hrou nepresvedčil, nehrá tak, ako by si želal, ale na to si musíme dať pozor. Čo bolo, čo hovorí tabuľka doteraz, to nikoho nemôže teraz zaujímať. Musíme podať na ihrisku dobrý výkon a tam sa pokúsiť splniť úlohu favorita. Chceme tri body, aby sme si pripravili lepšiu východiskovú pozíciu pred záverečným zápasom so Spartou.“

V podobnom duchu sa vyjadrila aj opora Bernu Scott Sutter. „Doma sme vyhrali 5:0, ale som presvedčený, že teraz to bude iný zápas. Musíme hrať naplno, ak chceme vyhrať,“ tvrdí obranca.

Švajčiarski novinári mu pripomenuli, že ho čaká už 50. zápas v európskych pohároch. „Áno, viem o tom,“ zareagoval Sutter. „Je to už pekné číslo, ale verím, že nebude konečné.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Young Boys Bern #Uli Forte