Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan očakával kontrolu z UEFA. Nik však neprišiel

Pôvodne avizovaná kontrola zástupcov UEFA na Pasienkoch v súvislosti s domácimi zápasmi Slovana Bratislava sa v utorok neuskutočnila.

17.09.2014 11:09
Slovan Bratislava Foto: ,
Fanúšikovia Slovana Bratislava.
debata

„V utorok sme očakávali návštevu zástupcov UEFA, tí sa však nedostavili. Zatiaľ čakáme na to, kedy nám oznámia nový termín inšpekcie. Ľudia z UEFA musia prísť osobne, nie je možné, aby zaslali iba písomné stanovisko. V najbližších dňoch budeme múdrejší,“ povedal technický riaditeľ „belasých“ Zdeno Roman.

Najrozsiahlejšou zmenou na štadióne prešli novovytvorené komentátorské miesta s kamerovými platformami. Všetky vykonané úpravy by mali prispieť k pozitívnemu stanovisku zo strany UEFA a potvrdeniu dejiska zápasov skupinovej fázy Európskej ligy v Bratislave.

„V klube všetci pracujeme s alternatívou, že domáce zápasy sa odohrajú s veľkou pravdepodobnosťou v Bratislave. Systém predaja lístkov je preto nastavený na túto alternatívu a inú si ani nechceme pripustiť. Definitíva v tejto veci však bude jasná až po návšteve zástupcov UEFA,“ ozrejmil situáciu generálny riaditeľ Slovana Petr Kašpar.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava