Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rana ako z dela! Ismaily strelil Udinese fantastický gól

Sezóna v európskych pohároch sa len pomaličky rozbieha, no o parádne góly núde niet! Potvrdil to aj Brazílčan Ismaily Santos v službách portugalského tímu Braga.

23.08.2012 15:58
Braga - Udinese, Ismaily Foto:
Brankár Udinese Željko Brkič sa naťahoval márne. Ismaily ho prekonal málo vídanou delovkou.
debata

Ten vyrovnával v 68. minúte na 1:1, pričom jeho bomba naozaj stála za to. Po rohu si nabehol do voľného priestoru, loptu si jemne priťukol a následne vyslal delovku priamo do ľavého vinkla.

Parádny gól Ismailyho

Po remíze hráčov z Iberského polostrova s talianskym zástupcom Udinese Calcio na štadióne Estádio Municipal v play-off Európskej ligy boli spokojní hráči oboch mužstiev. Futbalisti Bragy sa domnievajú, že majú postup stále vo svojich rukách, Taliani sa zase tešili z gólu na súperovej pôde.

„Skórovať vonku je ako získať bod navyše. Braga má skvelých hráčov, no my musíme doma dokázať našu skutočnú silu. Verím, že v odvete zvíťazíme,“ cituje www.UEFA.com stredopoliara Udinese Calcio Williamsa.

„Výsledok nezodpovedá priebehu hry, pretože tú sme mali pod kontrolou. Inkasovali sme, no v druhom polčase sa gólom vrátili do zápasu. Spoliehame sa na to, že dosiahneme v Taliansku úspešný výsledok. Musíme sa sústrediť na našu hru a dávať si pozor na ich útočníka Antonia Di Nataleho,“ vyhlásil stredopoliar Bragy Paulo Vinícius.

Zaujímavosťou je, že Sporting Braga nikdy neťahal za kratší koniec s talianskym súperom v pohárovej Európe. V sezóne 2006/2007 totiž vyradil mužstvá Chievo Verona i AC Parma.

Prvé zápasy play-off Európskej ligy:

BATE Borisov (Biel.) – Hapoel Ironi Kirjat Šmona (Izr.) 2:0 (1:0)
Góly: 29. a 78. Rodionov, ČK: 71. D. Matovič (Hapoel Ironi Kirjat Šmona)

AEL Limassol (Cyp.) – Anderlecht Brusel (Belg.) 2:1 (1:0)
Góly: 34. Dossa Júnior, 72. Rui Miguel – 62. D. Mbokani, ČK: 75. Jovanovič (Anderlecht Brusel) – po vystriedaní už mimo hracej plochy

Dynamo Záhreb (Chor.) – NK Maribor (Slovin.) 2:1 (1:1)
Góly: 10. D. Čop, 74. Badelj – 39. Badelj (vlastný)

Sporting Braga (Portug.) – Udinese Calcio (Tal.) 1:1 (0:1)
Góly: 68. Ismaily – 23. D. Basta

FC Málaga (Šp.) – Panathinaikos Atény (Gréc.) 2:0 (2:0)
Góly: 17. Demichelis, 34. Eliseu

debata chyba