Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtel: Dúfam, že Tehelné pole čím skôr zbúrajú. Je to katastrofa

Dlhoročný problém slovenského futbalu napísal svoju ďalšiu kapitolu. Futbalový štadión bratislavského Slovana na Tehelnom poli, kde sa odohral prípravný zápas Slovenska s USA, si už svoje dávno odslúžil. Reprezentácia už nutne potrebuje nový stánok. Nielen kvôli hráčom, ale i fanúšikom.

15.11.2009 08:01
Martin Škrtel Foto:
Martin Škrtel.
debata

„Hrá sa tu otrasne. Trávnik je extrémne nekvalitný, a tak celkovo… Dúfam, že to tu zbúrajú čím skôr, lebo je to katastrofa,“ konštatoval najlepší slovenský futbalista posledných dvoch rokov Martin Škrtel.

Štadión Slovana pripomína skôr ruinu, ako dôstojný stánok tímu, ktorý sa predstaví na svetovom šampionáte. Opadaná omietka, ošarpaný vzhľad, rozpadajúce sa tribúny a katastrofálny trávnik robia z Tehelného poľa poriadnu trosku.

„Ja neviem. Keby som mal zobrať manželku a dve deti, asi by som veľmi uvažoval, či ísť na takýto štadión. Toto je už ruina, ktorá doslova dýcha minulosťou. Hráči s realizačným tímom, keď idú cez tunel na hraciu plochu, to by ste mali zažiť. Je to jednoducho niečo strašné, otrasné, doslova katastrofa. Musíme si asi počkať na novopostavený Národný štadión, určite sa už všetci na to tešíme,“ vyhlásil na tlačovej konferencii tréner Vladimír Weiss.

Jeho zverencov teraz čaká krátka regenerácia a presun do Žiliny. Pod Dubňom ich čaká ‚iné kafe‘. Vypredané tribúny a vyhrievaný trávnik sľubuje pred zápasom s Čile veľkú pohodu.

debata chyba