Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šebo v Slovane definitívne skončil!

Slovenský futbalista Filip Šebo už nebude pokračovať v kariére v klube ŠK Slovan Bratislava, kde má platnú zmluvu do konca tohto kalendárneho roka. Dvadsaťosemročný útočník, ktorý v drese belasých nastúpil naposledy na trávnik ešte v septembri sa s vedením Slovana nedohodol na predĺžení kontraktu.

18.10.2012 17:12
Filip Šebo Foto:
Filip Šebo.
debata (5)

Bratislavský rodák posilnil belasých v septembri 2010. „Dá sa povedať, že Filip, ktorému sa končí zmluva 31. decembra 2012, už nebude pôsobiť v našom klube. Približne od začiatku ligovej prestávky, počas ktorej odohrala slovenská reprezentácia dve kvalifikačné stretnutia, už Šebo netrénuje so spoluhráčmi v Slovane,“ informoval generálny riaditeľ klubu Petr Kašpar a pokračoval.

„My sme Filipovi ponúkli predĺženie kontraktu. Dostal finančne veľmi dobrú ponuku, porovnateľnú napríklad s hráčom nemeckej I. bundesligy, ale neprišlo k dohode. Do konca roka je naším futbalistom, od januára má štatút voľného hráča. Momentálne sa venuje svojim aktivitám.“

Futbalová budúcnosť člena širšieho kádra slovenskej reprezentácie (dosiaľ 15 štartov a 7 gólov v A-tíme SR) nie je v tejto chvíli známa. Nedávno v prípade rýchlonohého zakončovateľa rezonovala aj alternatíva jeho odchodu do Ameriky. Vedenie súčasného lídra ligy a štvrťfinalistu Slovnaft Cup angažovalo do ofenzívy koncom septembra argentínskeho útočníka Leandra Ledesmu.

„Dohodli sme sa s ním do konca konca sezóny s následnou opciou z našej strany. Keď budeme spokojní s jeho výkonmi, môžeme sa potom rozprávať aj o predĺžení našej vzájomnej spolupráce,“ uviedol Kašpar na margo 25-ročného Juhoameričana, ktorý by mal nahradiť práve Šeba.

5 debata chyba