Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rosického agent obvinil z orgii aj P. Čecha

K škandálu okolo búrlivej oslavy 29. narodenín českého obrancu Tomáša Ujfalušiho, ktorá sa konala po zápase s Nemeckom (1:2), sa na stránkach denníka Sport vyjadril agent Pavel Paska, ktorý zastupuje futbalistu Arsenalu Londýn Tomáša Rosického.

31.03.2007 15:43
debata

Rosický je touto aférou poznamenaný najviac a za tento prešľap berie ako kapitán reprezentácie aj najväčšiu zodpovednosť. To bolo aj jednou z príčin prečo podal azda najhorší výkon v národnom drese v stredajšom zápase proti Cypru. Paska poznamenal, že v súvislosti so škandálom sa hovorí len o piatich futbalistoch na čele práve s kapitánom reprezentácie Rosickým, aj keď bol účastníkom oslavy celý tím okrem troch nemenovaných futbalistov.

Na titulnej strane denníka Šíp a následne nato aj v ďalších denníkov sa ocitli len Marek Čech, Martin Jiránek, Jan Polák, Tomáš Rosický a oslávenec Ujfaluši, keďže len týchto previnilcov zachytil objektív fotoaparátu novinára z denníka Šíp. Vôbec sa však nehovorí napríklad o brankárovi Petrovi Čechovi, ktorý je spolu s Ujfalušim zástupcom kapitána. Podľa Pasku bola aj opora Chelsea na izbe s hráčmi. Správy o škandále sa dostali prostredníctvom bulvárneho denníka The Sun aj na britské ostrovy a Rosického dobrá povesť utrpela aj tam, keď sa o ňom šťavnato vyjadrovali fanúšikovia na diskusnom fóre tímu Arsenal Londýn.

Český reprezentačný tréner Karol Brückner stále zaryto mlčí a v médiách sa nevyjadruje k udalostiam, ktoré sa udiali za posledný týždeň na ihrisku aj mimo neho. V hlasovaní českého denníka Sport požaduje jeho odstúpenie viac ako dve tretiny čitateľov.

debata chyba