Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Baroša vypískali vlastní fanúšikovia. Zaujal, až keď schádzal z trávnika, tvrdia

Tréner českej futbalovej reprezentácie Michal Bílek sa po prehre svojich zverencov 1:4 v zápase A-skupiny ME proti Rusom zastal útočníka Milana Baroša, ktorého vypískali jeho vlastní fanúšikovia.

09.06.2012 13:02
Milan Baroš Foto:
Milan Baroš.
debata

Kanonierovi tureckého klubu Galatasaray Istanbul dali českí priaznivci pri striedaní v 85. min jasne najavo, čo si o jeho výkone v stretnutí myslia.

„To nie je fér. Milan hral dobre. Rovnako ako ostatní hráči vydal zo seba všetko. Nezaslúži si takýto prejav,“ vyhlásil Bílek na adresu 5-gólového najlepšieho strelca ME 2004 v Portugalsku. „Hral katastrofálne. Zaujal ma až v momente, keď schádzal z trávnika,“ neskrýval rozhorčenie nemenovaný fanúšik z Česka.

„Mali sme šťastie, že sa to neskončilo oveľa horšie. Je to spravodlivý výsledok. Hrali sme zle a najslabšie hral Milan Baroš. Po tom, čo ukázal, nemá právo hrať v ďalšom zápase proti Grécku. Tréner Bílek musí zatriasť s hráčmi a urobiť zmeny v zostave. Proti Rusom striedal Baroša Lafata, ale to je šestnástkový hráč. Dúfam, že šancu dostane mladý Tomáš Pekhart,“ vyhlásil český obranca Polonie Varšava Radek Mynář.

Informoval o tom portál sport.pl.

debata chyba